Bezocht; de opening van het Dakpark op de Big Shops strip tussen de Vierhavenstraat en de Hudsonstraat. Bijzonder, want het is een park op een fikse helling. Annemiek heeft als stedenbouwkundige meegewerkt aan de ontwikkeling van het hele gebied.
Het park is behoorlijk groot en krijgt divers programma, zoals een speeltuin, kruidentuin en watertrap. Ook gaat proeftuin De Punt, van Creatief Beheer, op termijn “verhuizen” naar een plek op het Dakpark.
Vandaag hoosde het behoorlijk, dat dempte een beetje de pret op het schaatsbaantje en in de rijtuigjes-met-paard waarin je een rondritje kon maken. In de grote kas was het druk en gezellig met warme dranken en een swingende band. Ook de eerste producten uit de kruidentuin waren te proeven en te koop. De foto’s zijn van een droger moment een paar maanden geleden.