Verrassend toch, zoveel water. Heeft u ook overwogen een opblaasbootje te lenen om te gaan spelevaren? Gelukkig is al dat water toch vrij snel weer in de bodem gezakt.
Het opbrengen van grond en gras inzaaien moest ook even in de wacht. Dit gaat komende week plaatsvinden. Er zal ook worden gefreesd, zodat het hemelwater bij komende hevige buien wat makkelijker kan doorsijpelen in de grond. Er heeft jaren een gebouw gestaan, dat heeft de ondergrond verdicht.

Afgelopen week hebben we een aanvraag ingediend bij de deelgemeente voor een bijdrage uit het potje “bewonersinitiatieven”. Men is daar positief verrast dat uit onze wijk ook eens een bijdrage wordt gevraagd. Het Scheepvaartkwartier staat bekend met z’n bewoners die zelf hun boontjes wel doppen. Echter, dat potje is beslist ook voor ons bedoeld, zeker als het een idee voor openbare buitenruimte betreft.
Nu even afwachten. Ergens eind oktober wordt bekend gemaakt welke initiatieven zullen worden gesteund.
Op de startpagina vindt u de link naar het plan zoals de deelgemeente dat ontving.
De aanvraag betreft met name de aanschaf van wilgentenen om mee te vlechten, materialen en gereedschap voor aanleg en onderhoud en een kleine zeecontainer om dat gereedschap in op te kunnen bergen. Ook een grote tafel hebben we gevraagd. Heeft u interesse in de begroting, stuurt u ons dan een mailtje.